Despre Domus Residentia Iasi

 Compania noastra asigura cele mai bune oferte pentru nevoile dumneavoastra!

De la aspectele pietei imobiliare, cele economice, financiare, la necesitatile individuale ale fiecarui client sau ale fiecarei afaceri, in viziunea noastra nu intermediem proprietati ci construim o punte stabila intre cerere si oferta.

Valorile noastre

În viziunea noastră serviciul imobiliar nu inseamna doar intermediere, de aceea oferim clientilor nostri si consultanta necesara, pentru a le asigura confort in luarea unei decizii corecte.

Un client multumit este cea mai mare recompensa! Stim cu totii ca orice proprietar are o relatie speciala cu locuinta sa, iar noi întelegem acest aspect. Pentru ca ne respectam clientii, pentru noi, proprietatile dumneavoastra nu sunt doar o oferta intr-o lista. Vanzarea, inchirierea sau gasirea unei noi locuinte sunt experiente prin care DOMUS RESIDENTIA va ajuta sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata dar si consiliere personala, astfel  incat decizia sau alegerea dvs. sa fie in concordanta cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.

Servicii

Consultanta in tranzactii imobiliare

Fie ca sunteti un cumparator interesat de o proprietate imobiliara sau doriti sa supuneti unei tranzactii de cumparare o proprietate imobiliara, beneficiati de datele complete referitoare la situatia juridica, detaliile tehnice, localizarea proprietatii si caracteristicile zonei, statutul si identitatea proprietarilor, modalitatile de plata acceptate, analiza comparativa de piata.

Pe tot parcursul parteneriatului incheiat, DOMUS RESIDENTIA va reprezinta interesele intr-un mod transparent, echidistant si corect, ancorat in realitatile pietei imobiliare din Romania.

Vanzare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale

Fiecare cerere are oferta sa, iar gasirea celei mai bune oferte este in mainile specialistilor. Scopul agentiei noastre este de a gasi proprietatile care se potrivesc cerintelor si nevoilor clientilor, astfel incat acestia sa incheie in cel mai scurt timp cu putinta afacerile imobiliare pe care le initiaza.

Inchiriere și administrare terenuri, apartamente, case, vile, birouri, spaţii comerciale

Oferim solutii personalizate care sa se adapteze nevoilor dvs.

Ne putem caracteriza prin trei cuvinte: profesionalism, seriozitate, promptitudine. DOMUS RESIDENTIA inseamna in primul rand un partener de afaceri si un consilier de incredere.