Concept Family

 Concept Family este cel mai modern proiect rezidențial care se ridică acum în Iași.

La bulevard, vizavi de Lidl Galata, langa Oxygen Sport Center, cu piscina, fitness, aerobic si facilitati SPA unice in Moldova. Statiile de autobuz sunt in fata proiectului imobiliar, iar accesul auto este foarte rapid catre toate zonele Iasului.

Cele mai potrivite apartamente pentru familia ta sunt rodul efortului și expertizei unei echipe care a reunit cei mai experimentați arhitecți, structuriști și constructori din Iași. Timpul trebuie să-l petreci alături de cei dragi, nu căutând un loc de parcare. De aceea, la Concept Family oferim locatarilor atât locuri de parcare subterane, cât și supraterane.


Dotari de exceptie
Tamplarie exterioara si balcoane inchise cu tamplarie PVC, profile Veka Softline 70 mm, 7 camere, sticla TRIPAN Glafuri de granit; Scara interioara – trepte si contra-trepte din granit, balustrade din inox; Parcare subterena si supraterana cu control acces; Contoarele de gaz, energie electrica si apa sunt situate pe casa scarii; Centrala termica individuala; Cada sau cabina de dus, jacuzzi (optional); Gresie si faianta import Italia (modele la alegere); Baia complet utilata cu : cada sau cabina dus, wc suspendat, gresie, faianta, chiuveta + mobilier Instalatie electrica din cupru, telefonie, cablu TV; Usi MDF cu toc reglabil import Cehia la interior (optional usi din lemn masiv) Aer conditionat (optional ) Structura pe cadre
Un bloc construit dupa cele mai exigente standarde in constructii. Concept Family este un proiect rezidential proiectat sa reziste cu succes la seisme de magnitudinea 9 grade Richter.
Compartimentari din caramida
Compartimentarile interioare sunt realizate cu caramida de calitate superioara. Ne-a preocupat izolatia fonica si termica a apartamentelor, pentru a livra locuinte cu adevarat confortabile.
Lifturi de ultima generatie
Doua lifturi moderne vor deservi blocul in care te vei muta. Sunt rapide si silentioase pentru a deservi cu succes locatarii.
Termosistem de 10 cm
Dam atentie suplimentara oricarui aspect care poate imbunatati transferul termic, folosind un termosistem superior de 10 cm. Astfel costurile de intretinere vor fi considerabil reduse.
Finisaje moderne
Ne dorim ca apartamente noi pe care le livram sa fie cu adevarat moderne, asa ca dam importanta suplimentara calitatii finisajelor. Baile vor fi dotate complet, iar gresia si faianta vor fi import Italia.
Locuri de parcare
Locurile de parcare de la Concept Family sunt atat in supraterane cat si subterane. Locurile de parcare vor fi usor accesibile si bine-dimensionate.

Un dezvoltator cu experienta!
Alege cu încredere oricare apartament cu una, două sau trei camere. În ultimii ani am construit și vândut sute de apartamente pe piața ieșeană de locuințe noi. Standardul ridicat de calitate a convins și a mulțumit toți clienții MCM CONSTRUCT.

Proiecte MCM Construct: Concept Residence - 4 blocuri in Pacurari, Lazar Residence - 3 blocuri vizavi de Palas, Ansamblul Rezidential Vasile Lupu - 2 blocuri in Tatarasi, Premium Residenz - 1 bloc in Targu Cucului.

Diana Jitaru

Broker imobiliar
0741569963
diana.jitaru@domusimob.ro

Contact