Blocuri Noi Rediu

 COMISION 0%.

          Amplasat in zona Pacurari-Soseaua Rediu, la doar 10 minute de centrul orasului, intr-un complex rezidential nou, ferit de zgomot si agitatia orasului, proiectul are un regim de inaltime de P+2E+ mansarda, cu apartamente de 2  camere cu o suprafata de 56mp, spatioase si inteligent compartimentate, cu bucatarie mare si iesire in balcon, spatii de depozitare, dubla vedere si bai spatioase.
          Toate apartamentele sunt decomandate , cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materiale de foarte buna calitate folosite la amenajarea suprafetelor interioare si exterioare.
          Pentru apartamentele a caror rezervare se face din timp,dezvoltatorul ofera posibilitatea amenajarii interioare si personalizarea interiorului dupa propriul lui gust.
          Structura imobilului este realizata pe cadre de beton armat iar inchiderile peretilor s-a realizat din caramida Brikstone iar pentru o mai buna izolare s-a folosit polistiren de 10 cm EPS 70 peste care se va aplica o tencuiala de cea mai buna calitate.
          Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, cat si de infrastructura completa, drumuri asfaltate si este bransat la toate utilitatile: gaz, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet.
 

Contact