Ansamblu rezidential Copou

 

Noul proiect rezidențial  cuprinde două construcții de tip P+2 etaje, oferă 10 apartamente cu două și trei camere și se adresează în mod special iubitorilor de natură, care nu depind de mijloacele de transport în comun.

Apartamentele se bucură de o compartimentare clasică, cu bucătăria închisă, şi au suprafațe cuprinse între 52 mp utili şi 77 mp utili, la care se adaugă suprafeţele balcoanelor. La parter sunt disponibile apartamentele cu trei camere care vor beneficia şi de grădină proprie, iar la etajele 1 şi 2 sunt disponibile apartamentele cu două camere. Predarea lor se face „la cheie”, cu toate dotările specifice construcţiilor noi, iar în funcţie de perioada de achiziţie, vă puteţi personaliza locuinţele prin alegerea finisajelor.

Siguranta construcţiei este asigurată de fundaţia de beton armat de 2 m înălţime, şi de asemenea de structura de rezistenţă pe cadre şi stâlpi de beton. Pereţii exteriori şi compartimentările sunt din cărămidă pe care se aplică stratul de tencuială mecanizată.

Zona liniștită de case, intimitatea, accesul auto asfaltat, cât și compartimentările practice, sunt doar câteva aspecte ale proiectului rezidențial, care aduc un plus de confort viitorilor locatari.

Diana Jitaru

Broker imobiliar
0741569963
diana.jitaru@domusimob.ro

Contact