Ansamblu Rezidential Baza 3

  COMISION 0%    

Proiectul rezidențial este situat in zona Baza 3, la 50 de metri de strada principală, oferind posibilitatea de a achizitiona apartamente moderne cu 1 si 2  camere cu suprafețe generoase și foarte bine compartimentate.

Imobilul respectă ultimele norme în construcții și este construit de o echipă profesionistă, cu o mare experiență în domeniu, fiind dotat cu adapost de protectie civila si militara, structura in cadre de beton armat si armatura anti seismica, lift de ultima generatie, iluminat cu senzori si parcare pavelata.

 

     Terenul unde este amplasat complexul are o suprafață de 1.200mp  iar  construcțiile propriu zise pe o suprafata de 600 mp. Imobilul are un regim de înălțime P+4E+M, cu un număr de 32 de apartamente. Structura este realizată din beton armat, pereții interiori și exteriori sunt din cărămidă porotherm de cea mai bună calitate, termosistem de 10 cm și lift de ultimă generație.
Accesul în cadrul complexului rezidențial, se va face pe baza unei cartele magnetice(telecomandă), care să permită deschiderea barielelor de securitate, montate, pentru a proteja intimitatea atât de necesară a locuitorilor acestuia.

 

    In ceea ce priveste finisajele, fiecare apartament se va preda cu gresie și faianță în baie, hol și bucătărie, parchet laminat în living și camere, uși interioare cu furnir, ușă metalică, la intrare, tâmplărie termoizolantă din P.V.C. cu geam termopan, vopsele lavabile la interior și exterior, cablu TV, telefon și internet. Deoarece dezvoltatorul și constructorul acestui proiect, știu ce înseamnă simțul de răspundere, aceștia oferă garanție tuturor lucrărilor de la predarea apartamentului către beneficiar.

 

    Fiecare proprietar are posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare contracost.

 

 

 

 

 

Oferte in ansamblu

Bloc nou! Apartament 2 camere

2 1 49.05 m2
  Agentia imobiliara Domu...
  Agentia imobiliara Domu...
58.245EUR

Diana Jitaru

Broker imobiliar
0741569963
diana.jitaru@domusimob.ro

Contact